Duivense naar het ziekenhuis na glijpartij

DUIVEN – Een 52-jarige Duivense is donderdag 13 december gewond geraakt nadat ze op de Rijksweg in haar woonplaats met haar scooter tegen een boom was gebotst.Getuigen zagen de vrouw omstreeks 18.45 uur met haar scooter onderuit glijden om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. Door de klap raakte het slachtoffer even buiten bewustzijn. Ze bleek open beenbreuk te hebben opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval was vermoedelijk te wijten aan de gladheid. Van drankgebruik was geen sprake, aldus de politie.

DUIVEN – Een 52-jarige Duivense is donderdag 13 december gewond geraakt nadat ze op de Rijksweg in haar woonplaats met haar scooter tegen een boom was gebotst.
Getuigen zagen de vrouw omstreeks 18.45 uur met haar scooter onderuit glijden om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. Door de klap raakte het slachtoffer even buiten bewustzijn. Ze bleek open beenbreuk te hebben opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval was vermoedelijk te wijten aan de gladheid. Van drankgebruik was geen sprake, aldus de politie.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen