Geldautomaat opgeblazen, wel schade, geen buit!

Foto:

DUIVEN – Onbekenden hebben in de vroege ochtend van vrijdag 14 december geprobeerd de geldautomaat van een bank aan de Rijksweg in Duiven op te blazen. Daarbij is weliswaar schade ontstaan maar het lukte de daders echter niet geld buit te maken.Rond 03.15 uur in de ochtend alarmeerden getuigen de politie nadat ze gezien en gehoord hadden dat er wat was gebeurd. Bij komst van agenten bleken de daders er met een donkere Audi vandoor te zijn gegaan.Deur geramdUit onderzoek bleek dat men eerst de toegangsdeur van de ruimte waar de geldautomaat staat had geramd. Daarna was de automaat tot ontploffing gebracht. Die was echter niet krachtig genoeg om de automaat te vernielen, waarop de daders waren gevlucht richting Kastanjelaan.GetuigenDe politie doet onderzoek naar de plofkraak en is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie hebben. Hebt u in de nacht van vrijdag 14 december omstreeks 03.15 uur in de buurt van de Rijksweg of op de vermoedelijke vluchtroute iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

DUIVEN – Onbekenden hebben in de vroege ochtend van vrijdag 14 december geprobeerd de geldautomaat van een bank aan de Rijksweg in Duiven op te blazen. Daarbij is weliswaar schade ontstaan maar het lukte de daders echter niet geld buit te maken.
Rond 03.15 uur in de ochtend alarmeerden getuigen de politie nadat ze gezien en gehoord hadden dat er wat was gebeurd. Bij komst van agenten bleken de daders er met een donkere Audi vandoor te zijn gegaan.
Deur geramd
Uit onderzoek bleek dat men eerst de toegangsdeur van de ruimte waar de geldautomaat staat had geramd. Daarna was de automaat tot ontploffing gebracht. Die was echter niet krachtig genoeg om de automaat te vernielen, waarop de daders waren gevlucht richting Kastanjelaan.
Getuigen
De politie doet onderzoek naar de plofkraak en is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie hebben. Hebt u in de nacht van vrijdag 14 december omstreeks 03.15 uur in de buurt van de Rijksweg of op de vermoedelijke vluchtroute iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan ook door te bellen naar Meld Misdaad Anoniem via het gratis telefoonnummer 0800-7000.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen