Getuigen gezocht van straatroof in Duiven

DUIVEN – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof in Duiven. Dit gebeurde vrijdagavond 12 oktober omstreeks tien over tien op de Halsstraat.Die avond stond een groepje jongens nabij een steegje op de Halsstraat in Duiven toen rond tien over tien een man uit het steegje kwam lopen. Hij zou vervolgens twee van de jongens, onder bedreiging van een steekwapen, hebben gedwongen diverse bezittingen af te geven. Vervolgens zou hij met de buit het steegje weer zijn in gerend. SignalementHet zou gaat om een man tussen de 18 en 22 jaar oud met een getinte huidskleur. Hij droeg een donkere glimmende jas met een capuchon er aan vast, een donkere broek en donkerkleurige schoenen. De man sprak met een Antiliaans/Surinaams accent. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze straatroof te maken heeft? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

DUIVEN – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof in Duiven. Dit gebeurde vrijdagavond 12 oktober omstreeks tien over tien op de Halsstraat.
Die avond stond een groepje jongens nabij een steegje op de Halsstraat in Duiven toen rond tien over tien een man uit het steegje kwam lopen. Hij zou vervolgens twee van de jongens, onder bedreiging van een steekwapen, hebben gedwongen diverse bezittingen af te geven. Vervolgens zou hij met de buit het steegje weer zijn in gerend. 
Signalement
Het zou gaat om een man tussen de 18 en 22 jaar oud met een getinte huidskleur. Hij droeg een donkere glimmende jas met een capuchon er aan vast, een donkere broek en donkerkleurige schoenen. De man sprak met een Antiliaans/Surinaams accent. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze straatroof te maken heeft? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen