Fietsers gewond na ongevallen

DUIVEN – Bij ongevallen in Duiven waar fietsers bij betrokken waren zijn twee gewonden gevallen.

DUIVEN – Bij ongevallen in Duiven waar fietsers bij betrokken waren zijn twee gewonden gevallen.

 

Een 62-jarige Duivenaar is zondagavond 30 september op de Kastanjelaan in zijn woonplaats van zijn fiets gevallen en daarbij gewond geraakt. De man wilde omstreeks 19.30 uur op zijn fiets stappen nadat hij wat gedronken had in een horecagelegenheid op de Kastanjelaan in Duiven. Bij het opstappen viel de man met zijn fiets op de grond. Hierbij liep hij verwondingen op aan zijn hoofd. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse behandeld, maar niet meegenomen naar het ziekenhuis.

 

Een 73-jarige fietser uit Duiven is zondagmiddag 30 september op de Engestraat in zijn woonplaats betrokken geraakt bij een verkeersongeval, de tegenpartij van het ongeval, een 45-jarige man uit het Loo, kwam met de schrik vrij.

Omstreeks 12.30 uur reed de Duivenaar op de Engestraat in zijn woonplaats richting het industrieterrein. De 73-jarige man hoorde op een gegeven moment dat een busje hun van achteren naderde. Hij zou daarom achter zijn medefietser hebben willen gaan fietsen, maar had vermoedelijk niet door dat het busje een aanhanger had. Toen hij weer naast elkaar wilde gaan fietsen, zou hij geschrokken zijn van de aanhanger en hier tegenaan zijn gebotst. De man viel op de grond en raakte daarbij gewond aan zijn hoofd. Het ambulancepersoneel heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis. 

Deel dit bericht via Social Media!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen