Gewapende poging straatroof Wageningen bij Opsporing Verzocht

WAGENINGEN – In de uitzending van ’Opsporing Verzocht’wordt morgenavond dinsdag 18 september, aandacht besteed aan een poging tot straatroof in Wageningen. Een 23-jarige Wageninger raakte daarbij gewond nadat hij was neergestoken.Het slachtoffer werd in de vroege ochtend van zondag 6 mei, na afloop van de Bevrijdingsfeesten in zijn stad, op het Plantsoen door een onbekende aangesproken die zijn portemonnee opeiste. Toen het slachtoffer daar niet direct aan voldeed werd hij neergestoken en sloeg zijn belager (zonder buit) op de vlucht.OmschrijvingDe dader wordt omschreven als een blanke man van tussen de 30 en 35 jaar, ongeveer 1.80 m lang met kort gemillimeterd haar. De man droeg een spijkerbroek en een donkere jas tot op de heupen.Tijdens de uitzending zal een beroep worden gedaan op de kijkers met de vraag of zij de dader aan de hand van een signalement (her)kennen. ’Opsporing Verzocht’ wordt dinsdagavond 18 september uitgezonden om 21:50 uur bij de AVRO op Nederland 1. De herhaling is woensdagochtend 19 september om 12.00 uur op Nederland 2.

WAGENINGEN – In de uitzending van ’Opsporing Verzocht’wordt morgenavond dinsdag 18 september, aandacht besteed aan een poging tot straatroof in Wageningen. Een 23-jarige Wageninger raakte daarbij gewond nadat hij was neergestoken.
Het slachtoffer werd in de vroege ochtend van zondag 6 mei, na afloop van de Bevrijdingsfeesten in zijn stad, op het Plantsoen door een onbekende aangesproken die zijn portemonnee opeiste. Toen het slachtoffer daar niet direct aan voldeed werd hij neergestoken en sloeg zijn belager (zonder buit) op de vlucht.
Omschrijving
De dader wordt omschreven als een blanke man van tussen de 30 en 35 jaar, ongeveer 1.80 m lang met kort gemillimeterd haar. De man droeg een spijkerbroek en een donkere jas tot op de heupen.
Tijdens de uitzending zal een beroep worden gedaan op de kijkers met de vraag of zij de dader aan de hand van een signalement (her)kennen. 
’Opsporing Verzocht’ wordt dinsdagavond 18 september uitgezonden om 21:50 uur bij de AVRO op Nederland 1. De herhaling is woensdagochtend 19 september om 12.00 uur op Nederland 2.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen