Mishandeling medewerkster door winkeldief, getuigen gezocht!

RHEDEN – Een medewerkster van een winkel aan de Groenestraat deed op vrijdagmiddag 1 augustus aangifte van mishandeling. De medewerkster sprak rond 14.20 uur een man aan nadat bij hem bij het verlaten van de winkel het alarm afging.

Toen de man inderdaad goederen uit de winkel bij zich bleek te hebben wilde hij er vandoor gaan en ontstond een worsteling tussen hem, de medewerkster en een te hulp geschoten getuige. De verdachte, een man van ongeveer 50 jaar, die wat moeilijk liep, greep de medewerkster bij haar keel en ging er uiteindelijk toch vandoor. 
De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling en heeft de bewakingsbeelden van de desbetreffende winkel aangeboden gekregen. Eventuele getuigen van de mishandeling worden verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen