Politie zoekt getuigen voor brute straatroof

VELP/ARNHEM – Op de IJssellaan in Arnhem zijn woensdagnacht drie mannen slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Een van hen is daarbij gewond geraakt en moest naar het ziekenhuis. Van de daders ontbreekt ieder spoor. De politie zoekt getuigen.

De drie slachtoffers, twee Velpenaren van 25 en 26 jaar en een 20-jarige man uit Arnhem, reden omstreeks 03.30 uur op de fiets van Arnhem naar Velp. Net voor het viaduct onder de A12 haalden ze twee voetgangers in. Bij het passeren trok een van de voetgangers de 26-jarige Velpenaar van de fiets. De andere twee stopten om hun vriend bij te staan. 
Bij een schermutseling met het duo liep de 25-jarige een hoofdwond op. Onder dreiging van vermoedelijk onder meer een vuurwapen of iets wat daarop leek werden ze vervolgens beroofd. Daarbij werd onder meer een telefoon buitgemaakt.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen