Steun voor Pieter Groenewoud, nr 7, Groen Links Rheden

Pieter Groenewoud van GroenLinks zal bij de aankomende raadsverkiezingen proberen een raadszetel te verwerven. Aangezien hij op een onverkiesbare plaats op de lijst staat, wil hij met voorkeursstemmen deze zetel verkrijgen.

Wij, (zie onderstaande namen) die landelijk altijd op De Partij voor de Dieren stemmen en in Groenewoud een waardig en goed  alternatief zien, steunen hem van harte in dit streven.
Groenwoud staat bekend om zijn principiële en onafhankelijke politieke houding. Hij stemde onder meer tegen het bouwplan Nimmer Dor en heeft een kritische opvatting betreffende woningbouw op Rhederhof. De bescherming van landschap, flora en fauna staat bij hem voorop, wat er vaak toe leidt dat hij andere standpunten inneemt dan de overige leden van zijn fractie. Bij dit alles baseert Groenewoud zich op een uitgebreide dossierkennis en laat hij het niet na het college kritisch te bevragen. 
Wij vragen een ieder die natuur, milieu en dierenwelzijn hoog in het vaandel heeft staan, dan ook om een stem op Pieter Groenewoud te overwegen. Met zijn aanwezigheid is een principieel en groen geluid in de Rhedense gemeenteraad gewaarborgd. Deze kans mogen we niet voorbij laten gaan. 
Ingezonden verzoek van: Claudia van den Elsen-Westendorf Pieters, Theo van den Elsen-Westendorf Pieters, Louise van Schaik, Willeke Derksen, en Antoinet Simons.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen