CDA-Rheden in gesprek met Mona Keijzer

Foto:

DOESBURG/RHEDEN – Maandag 17 februari jongstleden was CDA Tweede Kamerlid Mona Keijzer, op uitnodiging van CDA Doesburg, op werkbezoek bij welzijnsorganisatie Caleidoz in Doesburg. Mona Keijzer is woordvoerder voor o.a. langdurige zorg (AWBZ), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en jeugdzorg.

CDA Rheden was met 5 personen goed vertegenwoordigd bij dit werkbezoek.

In een open gesprek uitte Mona Keijzer haar zorgen over de kabinetsplannen om per 1 januari aanstaande belangrijke taken over te dragen aan de gemeenten, in combinatie met de hieraan gekoppelde bezuinigingen. 
Het gaat hier om zorg aan langdurig zieken of ouderen, de jeugdzorg en de participatiewet. Ze toonde zich met name bezorgd over het hoge tempo waarin de nieuwe wetten dit jaar doorgevoerd worden, en de nadelige financiële gevolgen voor de grote groep van middeninkomens.
Na afloop van de bijeenkomst was er nog tijd voor een fotomoment. Natuurlijk wenste Mona Keijzer CDA Rheden veel succes voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.  
Foto boven van links naar rechts:
Mona Keijzer, Tjebbe Vugts (lijsttrekker) en Monique Reinders
(kandidaat-raadslid)

Foto onder van links naar rechts:
Willem Kruithof (raadslid), Herman Boesveld (kandidaat-raadslid), Mona Keijzer, Tjebbe Vugts (lijsttrekker), Monique Reinders (kandidaat-raadslid) en Tanco Frijlink (raadslid).
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
cda2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen