Constans Pos lijsttrekker Groen Links Rheden

Foto:

RHEDEN – De Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Rheden heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 vastgesteld. Lijsttrekker is Constans Pos, de huidige fractievoorzitter en geen onbekende in de Rhedense politiek.

Op plaats nummer 2 staat Ron Oei, hij is op dit moment raadsvolger in de huidige fractie. Angela Vos is nummer 3 op de lijst. Zij is op dit moment werkzaam als senior beleidsmedewerker bij de Veiligheid- Gezondheidsregio van de GGD, Gelderland Midden. Voordat zij bij de GGD werkzaam was, heeft zij onder meer gedurende zes jaren gewerkt als Coördinator Jeugd en Jongerenwerk binnen de Stichting Welzijn van de Gemeente Rheden. 
Op plaats 4 staat Peter Jan Arends, die werkzaam is ten behoeve van het Bureau Jeugdzorg Gelderland. Hij beschikt over een ruime ervaring binnen de politie en de jeugdhulpverlening. Tim Endeveld neemt de vijfde plaats in, hij speelt een prominente rol binnen de jongerenbeweging binnen GroenLinks: ‘Dwars’. En op nummer 6 staat Peter Wind. Peter is werkzaam als re-integratie consulent. Daarvoor heeft hij een aantal functies vervuld binnen en voor het onderwijs.
foto-1
Foto (vlnr): Ron Oei, Angela Vos, Constans Pos, Peter Wind, Peter-Jan Arends en Tim Endeveld.
Op plaats 14, als lijstduwer, staat huidig wethouder Harriët Tiemens. Harriët neemt, na 12 jaar, komend jaar afscheid van de actieve politiek in de Gemeente Rheden. De eervolle plaats van ‘lijstduwer’, is gelet op haar bijdrage, geheel op zijn plaats. Met deze lijst is GroenLinks Rheden er helemaal klaar voor om de ingezette opgaande lijn met kracht voort te zetten.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen