Coalitieakkoord in Rozendaal bereikt!

Foto:

ROZENDAAL – Rosendael ’74 en PAK Rozendaal zijn het eens geworden over een coalitieakkoord. Dit betekent dat beide partijen samen een coalitie vormen en elk een wethouder naar voren schuiven.

De twee partijen hebben samen een meerderheid in de gemeenteraad van Rozendaal. Het is voor het eerst in de Rozendaalse geschiedenis dat Rosendael ’74 en PAK Rozendaal samen een coalitie vormen.
De beoogde wethouders zijn George van Gorkum van Rosendael ‘74 en Anton Logemann van PAK Rozendaal. De wethouders worden naar verwachting op 22 april door de gemeenteraad benoemd.
In het coalitieakkoord zeggen de partijen te streven naar een verbindende gemeente. Daarmee bedoelen zijn dat de inbreng en betrokkenheid van inwoners serieus wordt genomen en dat de samenhang en onderlinge band wordt versterkt. De afgelopen tijd is dat door discussies rondom de locatie van de Dorpsschool erg op de proef gesteld.
De twee partijen bevestigen in het akkoord dat de beoogde schoollocatie bij de Bremlaan is. Wel zullen betrokkenen worden geconsulteerd over de verkeersafwikkeling en de landschappelijke inpasbaarheid van de school. De twee partijen streven rondom de school naar een verkeersveilige oplossing voor alle weggebruikers.
Rosendael ’74 en PAK hebben in het coalitieakkoord voorts afspraken gemaakt over onder meer het sociale beleid, veiligheid en over duurzaamheid. Het complete coalitieakkoord is te downloaden op de websites van de twee partijen: www.r74.nl en www.pak-rozendaal.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen