Velpse Anke Limpers pakt goud op NK Pole Fitness

VELP – De 52-jarige Anke Limpers uit Velp behaalde zondag 7 mei de eerste plaats op het NK Pole Fitness in de leeftijdsklasse 40+. De finale werd gehouden op het Universitair Sportcentrum in Leiden.

Sinds 2007 organiseert Pole Fitness een Nederlands Kampioenschap. Er waren twee voorrondes en er was een open inschrijving. In de finale op 7 mei 2017 streden 14 dames, 5 kids, 4 duo’s en 2 mannen in 7 verschillende categorieën om het Nederlands Kampioenschap. Nieuw dit jaar waren de categorieën Kids en 40+.

Gouden medaille

Anke Limpers, die bij Jagyba Sport & Health in Velp traint, was met haar 52 jaar de oudste finalist. Zij pakte de gouden medaille in haar categorie. De jury was onder de indruk van de manier waarop zij haar technieken afwerkte. De jury werd voorgezeten door Belinda Seine die bekend is als hoofdtrainster van het RTL-programma Celebrity Pole Dancing.