Wedstrijdverslag KV Diderna/Visser Sloopwerken

DIEREN – De 1 na laatste wedstrijd moest Diderna1op zondag 8 oktober afreizen naar Vakgericht in Enschede. Een toen nog onbekende tegenstander voor onze ploeg.

Diderna ging fanatiek van start. Direct na het fluitsignaal werd er gescoord. Een goede start voor onze club. De voorsprong werd uitgebreid naar 1-3.

Vakgericht bleef het Diderna moeilijk maken. Een aantal keren kwamen deze dichtbij. Maar Diderna was sterk en vechtlustig genoeg om keer op keer de voorsprong te nemen. 1 keer lukte het Vakgericht om een voorsprong te nemen met een stand van 5-4. Daarna bleek Diderna te sterk voor de club uit Enschede.

Door de afstandsschoten, korte kansen en vrije ballen goed af te maken ging onze club met een stand van 8-12 de rust in.

Na de pauze wil Diderna nog wel eens de wedstrijd uit handen geven, deze keer was het niet het geval. Zij bleven scoren. Ondanks dat Vakgericht hun best deed om dichterbij te komen, lukte het hun niet om gelijk of een voorsprong te nemen in de 2e helft.

Met een 15-19 werd de wedstrijd verdiend gewonnen.

Diderna groeit. Langzaam maar zeker raken zij op elkaar ingespeeld. De kansen worden nu niet allen gecreëerd maar ook afgemaakt. Maar liefst werd er deze wedstrijd 8x gescoord met een afstandschot, 7x met een korte kans, 3x met een vrije bal en 1x strafworp. De opgelegde kansen werden deze wedstrijd beloond met een doelpunt. De stijgende lijn zit er in. Diderna komt er wel!