Jongens C1 van MHC Dieren ook zaalkampioen!

DIEREN – Op de laatste dag van de zaalhockeycompetitie was het nog hartstikke spannend voor de jongens C1 van MHC Dieren. De eerste wedstrijd van deze middag tegen Ares ging er fel op, veel doelpunten, aan beide kanten.

In de laatste minuut scoorde Ares nog vanuit een strafbal maar het was niet genoeg om Dieren te verslaan. Dieren won nipt met 6-5, op dat moment stond Dieren nog bovenaan met 2 punten verschil van de nummer 2, Apeldoorn. De laatste wedstrijd van deze competitie moesten ze dus winnen van Apeldoorn.

Het ging gelijk op, kansen over en weer, maar het lukte beide teams niet om te scoren, pas na de rust maakte Apeldoorn de 1-0, Dieren haalde alles uit de kast om de 1-1 te maken en dat lukte! Enkele minuten later kreeg Dieren een strafbal tegen…., deze werd op knappe wijze gestopt door de keeper van Apeldoorn! Wat spannend, in de laatste minuut van de wedstrijd haalde Dieren weer uit, en wonnen ze uiteindelijk deze pot met 2-1.

Met het kampioenschap als resultaat! Fantastisch jongens, van harte gefeliciteerd!