Tafeltennisvereniging Slagvaardig krijgt kleur

Foto: Tafeltennisvereniging Slagvaardig

RHEDEN – Het grauwe gebouw van Tafeltennisvereniging Slagvaardig aan het einde van de parkeerplaats gaat verdwijnen! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het verven van de buitengevel van het gebouw.

Leden van de club hebben het gebouw wit geverfd zodat De Verfbrigade aan de slag kan. Op 3 oktober is De Verfbrigade begonnen met het bespuiten van het gebouw. Het resultaat mag er nu al zijn, maar het is nog niet af.

Bent u benieuwd hoe het wordt?

Op 20 oktober viert Tafeltennisvereniging Slagvaardig het eindresultaat met een feestelijke middag. Om 12:00 uur “opent/onthult” wethouder Marc Budel het gebouw. Daarna zal hij een partij tafeltennis spelen tegen een van de jeugdleden van Tafeltennisvereniging Slagvaardig.

Er is die middag veel te doen in en om het gebouw. U kunt elk uur deelnemen aan een tafeltennisclinic gegeven door leden van het eerste team. Verder kunt u vrienden, kennissen, buren, familieleden meenemen en uitdagen voor een potje tafeltennis. Natuurlijk kunt u ook een van de leden van Slagvaardig uitdagen.

Daarnaast wordt op een tafel “Rond de tafel gespeeld”. Buiten staat een springkussen en geeft de Verfbrigade graffitiworkshops.

Alles is gratis. Natuurlijk is de bar ook open waar u gratis koffie, thee en limonade voor de kinderen kunt krijgen. Kortom het wordt een leuke, gezellige en sportieve middag. De organisatie hoopt u op 20 oktober tussen 12:00 en 17:00 te ontmoeten aan de IJsselsingel 3 te Rheden.

Kijk ook op de facebookpagina van Tafeltennisvereniging Slagvaardig, ze hebben ook een leuke prijsvraag!

article
127661
Het resultaat mag er nu al zijn, maar het is nog niet af
RHEDEN – Het grauwe gebouw van Tafeltennisvereniging Slagvaardig aan het einde van de parkeerplaats gaat
https://rheden.nieuws.nl/sport/127661/tafeltennisvereniging-slagvaardig-krijgt-kleur/
2018-10-03T20:56:37+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/10/03205614/Tafeltennisvereniging-Slagvaardig.jpg
rheden.nieuws.nl, Tafeltennisvereniging Slagvaardig
Nieuws, Sport