Schoolvoetbaltoernooi groepen 6/7/8 bij DVOV

VELP/ROZENDAAL – Op sportcomplex ‘De Pinkenberg’ vond op woensdag 10 april het schoolvoetbaltoernooi plaats voor scholieren uit de groepen 6, 7 en 8.

De Velpse voetbalclub DVOV organiseerde dit sportieve evenement dit jaar voor het 16e jaar op rij. Woensdag 3 april stonden scholieren van groep 3, 4 en 5 op het veld.

Samen veel plezier maken en sportiviteit staat tijdens dit toernooi op de 1e plaats.

Ook was er een prijs voor het team dat zich het leukst, het meest origineel wist te presenteren. Dit jaar was het thema ‘Muziek’.

Leerlingen van het VMBO ‘t Venster traden beide toernooidagen op als scheidsrechter. Dankzij hen, en vele andere vrijwilligers en sponsoren, kan DVOV dit sportieve en succesvolle toernooi al jaren organiseren.

De nieuwe burgemeester van Rozendaal, Ester Westeijn, was dit jaar uitgenodigd om de prijzen uit te reiken, maar door tijdgebrek kon zij de bekers niet persoonlijk aan de winnende teams overhandigen.

Er deden dit jaar zo’n 950 kinderen van diverse scholen uit Velp en Rozendaal mee aan het schoolvoetbaltoernooi. DVOV, de deelnemers en de toeschouwers kijken terug naar twee gezellige wedstrijddagen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s van het toernooi op 10 april 2019

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen