Team PA Rheden trots op opbrengst Alpe d’HuZes

RHEDEN – Op 20 oktober jl. is de totale opbrengst van Alpe d’HuZes 2013 bekendgemaakt: € 29.096.036,87. Leden van Team PA uit Rheden waren aanwezig bij de uitreiking van de cheque in stadion Velodrome in Amsterdam.

“Een schitterend bedrag welke volledig ten gunste komt van het onderzoek naar kanker, en dat is waar we met z’n allen voor hebben gestreden en voor blijven strijden”, aldus één van de deelnemende leden, Wouter Rijnbende. Hij deed verslag van de voorbereidingen en de grote dag op Rheden Nieuws. Team PA, waarin ook Simon, de zoon van Wouter mee fietste, doneerde ruim € 27.000 van het totaal bedrag.
xkps6bagkd566vo5sdi4isfk1
Aartsvijand
Team PA (van Posbank naar Alpe d’Huez) fietste in 2013 voor de derde maal op rij mee voor de strijd tegen kanker. Rijnbende: “Het team bestaat ieder jaar uit allemaal gedreven, enthousiaste en zeer gemotiveerde leden die met elkaar de uitdaging aangaan om zoveel mogelijk geld te generen om de aartsvijand nr. 1 af te troeven”. Het team fietste in drie jaar ruim € 128.000 bij elkaar.
Volgend jaar weer
Ook in 2014 doet Team PA weer mee. Alpe d’HuZes wordt dan gehouden op 4 en 5 juni. Het team bestaat uit Marjolein Postma, Marco Postma, Henk Peters, Mathijs Sterk en Martin de Vries. Zij hebben er nu al veel zin in en hebben jullie hulp nodig bij de fondswerving. “Niet voor het team, maar voor de strijd tegen kanker die wij gaan winnen! Er volgt spoedig meer informatie”.
Foto’s onder: beelden van Alpe d’HuZes 2013
Foto’s: Wouter Rijnbende 
Lees de verslagen van Wouter Rijnbende terug in: 
Volg Team PA op Facebook: 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
ri8lry6uaozki01vq5n1e5o8y
id3jv7lz31w369iczbvzs08ge
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen