Honk- en softbalvereniging The Animals nog even binnen

Foto:

DIEREN – The Animals zijn op zoek naar nog meer talent!! Honkbalvereniging The Animals is weer uit haar winterslaap ontwaakt! De junioren en senioren zijn al weer een tijdje actief in de zaal. De “oudere jongeren” (boven de 14 jaar, jongens en meisjes)  zijn welkom op de vrijdagen van 18.00 tot 19.30 u in de gymzaal aan de Huijgenslaan te Dieren.

Het betreft zowel de geïnteresseerden in competitie honkbal als recreanten softbal.

De junioren en senioren van honk- en softbalvereniging The Animals zijn al weer een tijdje actief in de zaal. Vanaf donderdag 10 februari kan er ook getraind worden door jeugd U14.

Dus wil je kennis komen maken met de honk- en softbalsport dan kan dat op de donderdagen van 17.30 tot 19.00 uur in de gymzaal aan de Huijgenslaan in Dieren. De “oudere jongeren” zijn welkom op de vrijdagen van 18.00 tot 19.30 uur in dezelfde zaal in Dieren.

Aanmelden kan via de website https://www.theanimals.nl/contact, de mail: [email protected] of even bellen : 06-5172 1913.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen