Sios’61 Velp E1 korfbalkampioen

Foto: Sios61

VELP – Het zit er weer op voor dit seizoen voor de korfbalteams van Sios’61. Afgelopen zaterdag speelden de teams de laatste wedstrijden van het seizoen. En met succes want Sios’61 E1 werd kampioen! Dit werd direct erna volop gevierd en de spelers kregen bloemen.

Na de wedstrijden was er voor de jeugd traditioneel een schotcompetitie. In koppels probeerden ze zoveel mogelijk te scoren. De winnaars wonnen een mooie prijs: heerlijke chocolaatjes!  Aansluitend konden de spelers en vrijwilligers genieten van lekkere broodjes hamburger.

Het was een gezellige middag. De komende weken trainen de teams nog wel door en de jeugdspelers gaan ook nog een sportief korfbalkamp tegemoet.
Ben of ken je iemand die ook een keer wil komen trainen, dat kan elke dinsdag- en vrijdagavond van 18.30 – 19.30 uur. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom bij de jeugdteams.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen