Sios 61 Velp wint van SEV Zelhem met groot verschil

VELP/ZELHEM – Afgelopen zaterdag 13 september speelde Sios61 haar 2e wedstrijd van het seizoen, tegenstander was SEV uit Zelhem. Na de teleurstellende seizoen opening van vorige week ,was de Velpse formatie gebrand op een goed resultaat.

De eerste aanval van Sios begon uitstekend aan de wedstrijd, na een goede aanval werd er nog een doorloopbal gemist maar het afstand schot wat volgde was gelijk de 1-0. Een minuut later stond het al 2-0 weer een afstandsschot.
Daarna de 2e aanval van Sios ,echter door het fysieke spel en lengte van de tegenstander had men hier wat meer moeite om de korf te vinden. SEV vond de aansluiting maar Sios counterde gelijk en scoorde de 3-1.
Daarna ging het moeizamer Sios kreeg kansen echter een aantal doorloopballen en verkeerde keuzes leidden tot niks. Ook bij SEV ging het moeizaam mede door goed verdedigen van Sios. Daarna weer SEV en Sios een score 4-2, in de slotminuten scoorde de Velpse formatie de 5-2 ruststand.
u7hjgd9lco4r9zk8fid2mbg9n
Na de rust  een wissel bij Sios ,de thuisclub hield het overwicht en scoorde weer door een afstandsschot de 6-2. Daarna toonde SEV veerkracht en door 2 afstandschoten was het gat weer 2 doelpunten. De wedstrijd leek te kantelen maar Sios herpakte zich, en door een doelpunt onder de korf en een afstandsschot de 8-4.
Toen was het verzet gebroken Sios scoorde door en kwam op 10-4, in de slotminuten nog aan beide kanten een doelpunt en de 11-5 was een feit. Een goede overwinning van de Velpse formatie na de zeperd van vorige week.
Volgende week de uitwedstrijd tegen Wageningen.