Vitesse de regio in tijdens Fanweek

Zoals te doen gebruikelijk presenteren profvoetbalclubs zich voor de start van het nieuwe seizoen aan hun fans. Vitesse uit Arnhem pakt vanaf zondag 21 juli uit met een Fanweek. De club trekt een week lang door de regio, met als afsluiter een fandag bij Gelredome op zaterdag 27 juli.

Zondag 21 juli verrast Vitesse een trouwe seizoenkaarthouder in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Rond 11.00 uur rijdt de spelersbus door de wijk naar de gelukkige seizoenkaarthouder. Wie dit is blijft een verrassing.
Maandag 22 juli gaat de club op bezoek bij een seizoenkaarthouder en vanaf 14.30u staat de spelersbus op de markt in Tiel. Er is een wedstrijd tussen twee beroemde mascottes, Vito en Flipje, voor het Flipje- & streekmuseum.
Dinsdag 23 juli lopen de nieuwe Vitesse aanwinsten vanaf 13.30u door de binnenstad van Arnhem en verzamelen daarna bij MijnVitesse voor het geven van handtekeningen en fotoshoots. 
Woensdag 24 juli brengt Vitesse een bezoek aan de wijk met de meeste seizoenkaarthouders in dezelfde straat! Deze wijk ligt in Duiven, de Lommerweide. Na het bezoek vanaf 14.00u een groot buurtfeest met activiteiten. 
fbe5cdj007b7dgi49pf5bt07n
Donderdag 25 juli staat Vitesse we de hele dag op de Velleper Donderdag. Om 15.00u is ook clubsymbool Hertog te zien in een vogelshow. Vito is de hele dag in Velp en leden van de technische staf komen ook langs.
Vitesse gaat vrijdag 26 juli op bezoek bij convenantpartner AGOVV uit Apeldoorn. Nicky Hofs en andere Vitesse-jeugdtrainers verzorgen voor jeugd van 6 tot en met 14 jaar clinics op het hoofdveld van AGOVV. Voor de clinics kun je je aanmelden (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).
De Fanweek wordt afgesloten op zaterdag 27 juli bij GelreDome. Vanaf 11.00 uur is de afsluitende fandag los, met artiesten, voetbalactiviteiten en nog veel meer. Aansluitend speelt Vitesse om 15.30 uur een oefenwedstrijd tegen de Duitse topclub Bayer 04 Leverkusen. De fandag is vrij toegankelijk, ook het parkeren is gratis. 
Kijk voor meer informatie op: www.vitesse.nl/fanweek
Op de hoogte blijven van ons
laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever
via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws
ip67thgyi4a21954wei3mwv46
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen