Beslist.nl nieuwe hoofdsponsor Arnhemsche Hockeyclub

VELP – Beslist.nl, het grootste online winkelcentrum van Nederland, is vandaag gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van de Arnhemsche Hockeyclub in Velp. Het lokale sponsorschap biedt beide partijen mogelijkheden om hun succes binnen de regio verder uit te bouwen. 

Beslist.nl en AHC hebben een overeenkomst getekend voor de periode van ten minste een jaar. Het Arnhemse bedrijf wil met het lokale sponsorschap een bijdrage leveren aan de sportieve successen van AHC en een groot publiek bereiken in de regio.
 
Kees Verpalen, oprichter en CEO van beslist.nl: “De Arnhemsche Hockeyclub is een hechte familieclub met een grote betrokkenheid onder haar bijna 900 leden. Als hoofdsponsor willen wij bijdragen aan het plezier en de sportieve prestaties van de leden van AHC en tegelijkertijd een groot publiek bereiken in de regio.”
Presentatie nieuwe tenue 
Na de officiële bekendmaking van beslist.nl als nieuwe hoofdsponsor op sportpark Beekhuizen is het vernieuwde AHC-tenue gepresenteerd tijdens een wervelende modeshow. Aansluitend speelde Heren 1 een oefenwedstrijd in de vernieuwde tenues met daarop hoofdsponsor beslist.nl.
 
ozh7nb0z8y18ubzx5so70ipmy
Beslist.nl verschijnt als exclusieve sponsor op de shirts van Heren 1 en Dames 1. De shirts van alle overige AHC-teams bevatten een combinatie van sponsoren, met op de voorkant beslist.nl en op de achterkant Rabobank. 
 
Hockey en schaatsen
Beslist.nl heeft al enkele jaren ervaring met sportsponsoring in Nederland. Het groeiende bedrijf uit Arnhem sponsort sinds 2012 schaatsteam beslist.nl van coach Gerard van Velde, met als boegbeelden de broers en olympische medaillewinnaars Ronald en Michel Mulder. 
Ballonnenwedstrijd
Tijdens de feestelijke sponsorpresentatie bij AHC is een ballonnenwedstrijd georganiseerd, waarbij clubleden tweehonderd ballonnen van beslist.nl loslieten. De deelnemer met de ballon die het verst reikt wint een meet and greet met Ronald en Michel Mulder. De winnaar wordt eind september bekendgemaakt.
Kijk voor meer foto’s op: 
hp2uxs2ng1k5qdz57uawjuj98
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen