Senioren 1 van KV Diderna/Visser Sloopwerken grijpen net naast het kampioenschap

DIEREN – Op zondag 28-9-2014 hebben de senioren 1 van KV Diderna/Visser Sloopwerken net naast het kampioenschap gegrepen tegen koploper HKC uit Hengelo, de wedstrijd eindigde in 14-15. Op dit moment speelt KV Diderna/Visser Sloopwerken S1 het eerste seizoen in de 5e klasse van de breedte korfbal.

Pep-talk
Voor de wedstrijd werd door trainers/coach Jeroen Miechels en Ed Mayer een praatje gehouden, winst was het enige waar het eerste voor moest gaan na een grote nederlaag in Hengelo (20-6).
Lastig begin
In het begin van de wedstrijd werd er slordig gespeeld met veel onnodig balverlies en het missen van kansen, dit resulteerde na 15 minuten al op een 5-0 achterstand voor KV Diderna/Visser Sloopwerken. Na de 5-0 herpakte KV Diderna/Visser Sloopwerken S1 zich en ging slimmer spelen dan HKC, waarbij de 5-0 werd omgebogen tot een 8-7 voorsprong in de rust.
De 2e helft ging het gelijk op tussen beide teams, tot halverwege de 2e helft, KV Diderna/Visser Sloopwerken leidde met 3 punten voorsprong.
Met nog 10 minuten te spelen leek de overwinning in zicht te komen tot HKC net voor het einde van de wedstrijd nog langs zij kwam en in de laatste minuut de 14-15 scoorde.
Na de wedstrijd was de ‘’kater’’ goed te merken bij de spelers, het team gaat nu voor een ruime voorsprong op de nummer 3 en 4.
Laatste wedstrijd van het seizoen
Zondag 5 oktober en dinsdag 7 oktober speelt KV Diderna/Visser Sloopwerken de laatste veldwedstrijden tegen Vakgericht in Enschede en ’t Overschotje op sportpark het Nieuwland in Dieren.
Het team groeit constant en gaat door richting de groei naar het wedstrijdkorfbal, volgend seizoen?
Bijdrage: Jeffrey Miechels
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.