Debalderin uit Wageningen te sterk voor Sios 61 uit Velp

VELP – Zaterdag speelde Sios 61 uit Velp haar 4e wedstrijd van het seizoen, na 2 nederlagen op rij was de ploeg vooraf gebrand op een goed resultaat. Tegenstander was dit keer Debalderin uit Wageningen en net als vorige week moest de Velpse formatie aantreden met een B junior.

Debalderin is een studentenploeg, een jonge ploeg met veel lengte, ondanks dat was het begin van de wedstrijd gelijk opgaand. De Wageningers scoorden de openingsgoal maar Sios counterde gelijk met de 1-1.
Toch weer Debalderin in het verdere verloop van de 1e helft en Sios had geen antwoord, wat men ook probeerde Debalderin was de betere ploeg, zij gingen goed en zuiver met de kansen om van 1-4 naar 2-5.
Daarna toch weer even Sios met de 3-5 ,daarna zelfs de mogelijkheid om weer te scoren echter de toegekende strafworp werd gemist, daarna liep Sios achter de feiten aan en de 6-9 ruststand was een feit.
In de 2e helft moest er bij Sios noodgedwongen worden gewisseld en de B junior Luciana de Haas maakte haar debuut. Wat Sios ook in de 2e helft probeerde  er lukte niet veel meer,  Debalderin ging gewoon door met scoren, het geloof in een goed resultaat ebde gaandeweg de 2e helft weg.
Het gat werd groter en groter, op het eind stond er een 9-19 nederlaag op het scorebord, een terechte uitslag.
Toch weer een compliment aan de B junioren, zij lieten toch maar weer zien dat het er voor toekomst rooskleurig uitziet, Volgende week de uitwedstrijd naar Zetten.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.