Zwem4daagse in zwembad Rheden

Foto:

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert  weer de jaarlijkse zwem4daagse in Zwembad Rheden. De Zwem4daagse vindt dit jaar plaats van maandag 30 juni t/m vrijdag 4 juli.

Iedereen in het bezit van een A-diploma kan mee zwemmen. De kosten bedragen €7,50 per persoon, hiervoor ontvangt iedere deelnemer na afloop een medaille. Er kan gekozen worden uit 250 en 500 meter en er wordt iedere avond gezwommen tussen 18.00 en 20.00 uur. 
Deelnemerskaart
Mee zwemmen kan alleen, wanneer een deelnemer in het bezit is van een deelnemerskaart. De kaart kan op zowel de maandag- als de dinsdagavond worden aangeschaft bij de kassa van het zwembad.
5 avonden
Net als voorgaande jaren kan er op vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Natuurlijk mag iedere deelnemer ook alle vijf de avonden komen zwemmen.
De organisatie  hoopt weer vele zwemmers te mogen begroeten!
flyer-zwem4daagse
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen