Vlag in de top bij Boul’Animo na daverend competitieslot

DIEREN – Op de slotdag van de nationale competitie kon de Dierense Jeu de Boules vereniging Boul’Animo wederom pronken met uitstekende resultaten. 

Boul’Animo 1
Na 3 dagen bezette Boul’Animo 1 de eerste plaats in de hoofdklasse A. Theo van der Meer, Johnny Saalmink en Rene Vreeswijk ( als vervanger voor Wim van Ree) reisden dan ook naar Uden om te proberen promotie naar de ereklasse te bewerkstelligen en een gooi te doen naar het kampioenschap. Zij slaagden volledig in hun opzet.  Al na de 1e van 5 partijen was de promotie een feit, en na de 4e ronde was de titel ook binnen. 
qfuux2ntmwty5wn2rs77jbav3
Boul’Animo 2
Het in de hoofdklasse debuterende Boul’Animo 2 reisde ook naar Uden, om zich in eerste instantie veilig te spelen en dan maar zien wat eventueel nog mogelijk zou kunnen zijn. Nettie  Lensink, Dennis Nootenboom en Teake van Bilzen wisten zich na  2 winstpartijen in de hoofdklasse te handhaven, waarmee ook zij een uitstekend resultaat boekten. In de strijd om de promotieplaatsen konden zij geen rol meer spelen. 
Boul’Animo 3
Boul’Animo 3 bezette na 3 speeldagen de koppositie in de zonale 2e klasse. Net als het 1e team konden ook Jeroen van der Mei, Herman Hamer en Henk Schoolderman voor een dubbelslag gaan. In Steenwijk wisten zij zich al snel verzekerd van promotie naar de 1e klasse, waarna zij ook met overmacht het kampioenschap voor zich opeisten. 
vpkiesn549r2mik2lpu03n1ud
Boul’Animo 4
Het in dezelfde klasse uitkomende Boul’Animo 4 reisde ook naar Steenwijk met een mooie 2e plaats na 3 dagen als uitgangspositie. Daarmee speelden ook Peter Hietbrink, Cor Nootenboom en Patrick van der Schief voor promotie naar de 1e Klasse. Ook zij wisten met een mooie derde plaats dit doel te bereiken. 
Vlag in de top
Met 2 kampioenschappen, 3 gepromoveerde teams en een team dat zich op hoofdklasseniveau wist te handhaven kon met recht de vlag uit op het complex aan de Admiraal Helfrichlaan. Alle teams, begeleiders en een aantal leden van Boul’Animo  hadden zich in het clubhuis verzameld om  deze resultaten te vieren en te genieten van een gezamenlijke maaltijd. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button, onder de  foto. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
wddooejtlxp6kuwqj3vkuvxnc
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen