Houtenplankentoernooi bij s.c. Velp

Foto: http://www.tafeltennis-velp.nl

VELP – Zondag 14 mei werd voor de jeugd het Houtenplankentoernooi georganiseerd bij de tafeltennis vereniging in Velp. Nu de competitie is afgelopen is er tijd voor de toernooien die de Jeugdcommissie organiseert.

Bij het Houtenplankentoernooi maakt iedereen zijn eigen creatie van hout, pvc, ijzer of bijvoorbeeld kranten om er daarna mee te tafeltennissen. In voorgaande jaren zijn er al mooie creaties gemaakt die een plaats in de kantine hebben gekregen.

Na anderhalf uur zagen, timmeren en lijmen het resultaat van dit jaar onder andere een windmolen, zwaard, gitaar en contrabas.

Na de lunch was het tijd om de eigen gemaakte creaties uit te proberen. Met veel speelplezier kon het toernooi worden gestart. Uiteindelijk bleek het batje van Iddo Vervaet het meest geschikt om te gebruiken, want hij won het toernooi met zijn “monster”.

Na stemming onder alle deelnemers ging de creativiteitsprijs naar Luc, met zijn tafeltennistafel compleet met netje en al.

Volgende maand staat het jeugdkamp op de planning, waarbij de eigen gemaakte creaties nog een keer gebruikt kunnen gaan worden tijdens het blacklight toernooi.

Het hele verslag is te lezen op de site van sv Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen