Marco Corba topscorer van de regio! Voordracht 2

Foto: VVO & Sportbedrijf Rheden

RHEDEN – De eerste voordrachten voor de Sportverkiezingen 2016 komen binnen en uiteraard willen we deze graag met je delen. Ken of ben jij de uitblinker van jullie team of sportvereniging?

De man of vrouw die zich door weer en wind inzet voor jullie team of sportvereniging? Laat het ons weten en wie weet wint hij of zij de Sportverkiezing 2016. Dit kan door een mail te sturen naar: [email protected].

Voordracht 2: Marco Corba topscorer van de regio (klassement in De Gelderlander)

Marco Corba is vorig seizoen (2015-2016) met VVO 1 kampioen geworden van de 4e klasse. Marco was met 38 doelpunten topscorer van VVO én topscorer van de regio (klassement in De Gelderlander). Marco zoekt dit seizoen zijn sportieve grenzen en speelt nu bij zaterdag eersteklasser Bennekom. Maar hij blijft een VVO’er. Bij wedstrijden van zijn oud-ploeggenoten op zondag is hij steevast toeschouwer en hij is ook regelmatig grensrechter bij VVO 1, het elftal dus waarin hij vorig seizoen uitblonk.

Marco Corba is door zijn prestatie voorgedragen voor de Sportverkiezing Rheden 2016 in de categorie ‘Sporter of Sportteam’


Naam: Marco Corba
Vereniging: VVO Velp
Sport: Voetballer

Categorie: Sporter of sportteam van het jaar
Voorgedragen door: Vereniging VVO Velp


Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij jij als publiek de winnaar kiest. Stem vanaf 2 december in de Poll op de site van rheden.nieuws.nl op jouw favoriete sporter! De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Kijk voor meer informatie over de Sportverkiezingen op: http://rheden.nieuws.nl/sportverkiezingen/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen