Woning van de maand: Wethouder Winterinkstraat 22 Rheden

Foto: Franke Makelaars

RHEDEN – Bent u op zoek naar een volledig uitgebouwde instapklare woning waar u vrijwel niets meer aan hoeft te doen? Dan moet u beslist een kijkje gaan nemen bij deze goed afgewerkte gezinswoning. De kindvriendelijke ligging aan een speelveld, de moderne keuken, vier slaapkamers, de keurige badkamer en de zonnige achtertuin maken deze woning zeer interessant. Prijs: € 225.000,- kosten koper.

Omschrijving

Bij binnenkomst in de hal worden we welkom geheten door een massief eikenhouten vloer welke over de gehele begane grond is doorgelegd. Via de hal met uitgebreide meterkast, trapopgang en fraaie toilet heeft u toegang tot de lichte woonkamer en de moderne keuken.

Aan de voorzijde van de woonkamer is het zitgedeelte gesitueerd. Hier geniet u van een prachtig vrij uitzicht over een speelveld. Als we doorlopen naar achteren komen we bij het eetgedeelte terecht, doordat de woning over de gehele breedte is uitgebouwd is er genoeg ruimte voor een flinke eettafel. Via de tuindeuren heeft u toegang tot het gezellige terras.

Tevens is de moderne keuken uit 2014 aan de achterzijde gelegen. Deze is volledig voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, combimagnetron, inductie kookplaat, afzuigschouw en een vaatwasser. Het opgeruwde granieten aanrechtblad maakt deze keuken compleet! Ook vanuit de keuken heeft u toegang tot de zonnige achtertuin.

De tuin is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een diepte van 11 m, door deze ligging op de zon heeft u de mogelijkheid om de gehele dag in de zon te genieten. Middels het elektrische zonnescherm heeft u de mogelijkheid om de schaduw op te zoeken. De stenen berging met elektra maakt deze tuin compleet.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit een overloop, keurig aangelegde badkamer, vaste kast met de wasmachine aansluiting en drie prachtige slaapkamers! De badkamer heeft een frisse uitstraling, de badkamerinrichting bestaat uit een wastafel, inloopdouche en een radiator.

Tweede verdieping

Middels de vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping. Wat hier meteen opvalt is de enorme ruimte die de over de gehele breedte geplaatste dakkapel met zich mee brengt! Wat een prachtige vierde slaapkamer is hier gelegen! Tevens beschikt deze verdieping over een berging met de ATAG HR CV combiketel uit 2006!

Bijzonderheden

  • Over de gehele breedte uitgebouwd in 2007
  • Alle kozijnen zijn tussen 2004 en heden vervangen door hardhout.
  • Moderne keuken (2014) met inbouwapparatuur.
  • Volledig HR++ beglazing.
  • Keurige badkamer.
  • Rustig gelegen aan een speelveldje.
  • 4 slaapkamers.
  • Fantastische ligging nabij scholen en de bossen.
  • Onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidwesten.
  • ATAG HR CV combiketel uit 2006.
  • Vernieuwde meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars.
  • Dakbedekking van de schuur is in 2014 vervangen.
  • Schilderwerk buitenzijde 2014

Kortom een zeer complete woning op een mooie locatie! Dit huis is zeker een bezichtiging waard!

Wilt u deze woning vrijblijvend bezichtigen? Neem dan contact op met Franke Makelaars, telefoonnummer: 026-3617923. Meer informatie is te vinden op: https://frankemakelaars.nl/Rheden

Franke Makelaars
Rozendaalselaan 5
6881 KX VELP

[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen