Haunted Tales- R(h)eden om te griezelen

Op zaterdagavond 1 November hebben twee leden van Rheden.Nieuws.nl meegelopen met wandeltocht “Haunted Tales” Gelukkig zijn zij weer veilig thuisgekomen, maar of we dat van iedereen kunnen zeggen… 

Marieke Soetebier heeft in samenwerking met Polysport Dieren en gemeente Rheden een eerste Halloween event georganiseerd. Thema van de avond was ‘Haunted Tales – R(h)eden om te griezelen”. Als je niet geweest bent, dan heb je zeker iets gemist.
Het avontuur begint bij een ijzeren hek, waar je alleen doorheen komt als je de juiste code hebt geraden. Vervolgens loop je in een groepje, samen met een gids, de route door het bos. De gids heeft een kleine lantaarn mee en wijst alleen de weg, de rest moet je zelf uitzoeken. In het donkere bos worden al je zintuigen op de proef gesteld. 
ixnk5yyc3a8m4lreftmoakhrf
Wanneer je even op iets anders let kan het maar zo zijn dat er een hand van een zombie op je schouder wordt gelegd, er een wolf uit het bos rent en er een doorgedraaide boswachter met een kettingzaag staat. Verschillende enge figuren vertellen je, gedurende de tocht, over de grimmige wereld en legendes van Gelderland. 
Het hoogtepunt bereik je wanneer je bij de duivel komt. Eenmaal terug bij het ijzeren hek moet je opnieuw een code raden. Heb je die na drie pogingen nog niet geraden, dan zul je voor altijd achterblijven in het donkere gevaarlijke bos.
Gezinnen met kinderen konden ’s middags de route lopen. Personen van 16 jaar en ouder mochten het bos in tussen 18:00 en 22:00. Mede door het fantastische weer was de opkomst groot. Iedereen was het er over eens dat de tocht goed georganiseerd was. Wij verwachten dat het zeker niet de laatste keer is dat zij een Halloween event zullen opzetten.  
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
a4nem1tvpn8rtfubz8bypjzlo
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen