GroenLinks Rheden vindt honden huisdieren, geen melkkoeien

VELP – Het college in Rheden wil de hondenbelasting voor 2015 verhogen om daarmee de inkomsten voor de gemeente te verhogen. GroenLinks is daar faliekant op tegen. 

Ron Oei, Fractievoorzitter van GroenLinks: 
“Honden zijn voor hun baasjes erg belangrijk. Het hebben van een hond heeft voor zijn of haar baasje vele voordelen: aanspraak in huis, elke dag een ommetje, even buiten zijn geweest, de sociale contacten aanhalen. Verder is het bewezen dat mensen met een hond minder vaak naar de huisarts gaan.  GroenLinks staat voor genieten het leven, de natuur en van mens en dier in onze omgeving. Wij staan voor een buurt, waar we elkaar weer spreken, elkaar ontmoeten. We zijn dan ook tégen het voorstel van het college om de hondenbelasting in 2015 te verhogen.”
In de raadsvergadering van 4 november 2014 zal GroenLinks een voorstel indienen om de door het college voorgenomen verhoging van de hondenbelasting terug te draaien.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen