MyWheels organiseert informatieavond in MFC De Oase te Dieren

Foto:

DIEREN – Voor geïnteresseerden organiseert MyWheels een informatie avond op woensdag 12 november 2014. Tijd: 19.00 uur inloop, 19.30 hr. aanvang (tot circa 21.00 uur.), Locatie: De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren.

Henry Mentink, oprichter en ambassadeur van MyWheels en koploper op het gebied van de deeleconomie zal een inleiding verzorgen over Mywheels. Hij zal ook ingaan op deeleconomie, omdat daar veel gaande is, en we daar weer van kunnen leren met betrekking tot autodelen.

Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar verder kennis te maken.
MyWheels: het nieuwe autodelen timmert aan de weg in de gemeente Rheden
Autodelen wordt in Nederland steeds populairder. Al jaren kun je deelauto’s met je OV-chipkaart openen. De laatste twee jaar is daar het onderling autodelen bijgekomen. Een eenvoudige manier om een privé-auto van iemand uit je buurt te lenen.
De autodeelorganisatie MyWheels streeft idealen na, geen winst. Daardoor is MyWheels de voordeligste manier van autodelen. De bemiddelingskosten zijn nergens lager. Zo kunnen auto-eigenaren hun auto tegen een scherpe prijs delen met mensen uit de buurt.
Mensen met een auto gebruiken uit gewoonte voor bijna alles hun auto. Bij autodelen betaal je alleen als je rijdt: wel de lusten, niet de vaste lasten. Mensen denken hierdoor per rit bewust na of de autorit echt nodig is of dat ze beter kunnen fietsen of thuiswerken. “Pure winst voor de portemonnee en het milieu,” zegt Ron Oei, coördinator en vrijwilliger van MyWheels in de gemeente Rheden.
Mywheels heeft momenteel 11 auto’s in de gemeente Rheden, waarvan er 8 in Velp staan en 3 in Dieren. Het aantal deelnemers groeit gestaag. 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de vrijwilliger van MyWheels in de gemeente Rheden: Ron Oei, mail: [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen