Sinterklaas Intocht De Steeg

DE STEEG – Op zaterdagmiddag 22 november is het weer zo ver, Sinterklaas komt aan in De Steeg. Tijdstip: Zaterdag 22 november 2014 13:30

Tijdstip: Zaterdag 22 november 10:30 – 15:00 uur
Om 13.30 uur verwelkomt wethouder N. Olland Sint Nicolaas bij het haventje aan de Oversteeg aan de IJssel (tegenover camping De Eikeboom aan de Oversteeg 43).
Locatie: Parkhuis, haven aan de Oversteeg, De Steeg
Programma Sinterklaasfeest
zaterdag 22 november in De Steeg
10.30 – 11.30 uur: voorstelling 
In het parkhuis is een optreden van Het Theater Kwadraat: 
De voorstelling die gespeeld wordt is nog een beetje een verrassing. Niemand weet precies wat er dit jaar gaat gebeuren maar een leuk spektakel wordt het zeker!
13.30 – 15.00 uur: intocht Sinterklaas 
Aankomst Sinterklaas met zijn Pieten per boot in het haventje aan de Oversteeg. Daarna gaan we in optocht door De Steeg naar het Parkhuis. Muziekvereniging Excelsior loopt voorop en verzorgt de muzikale nootjes. Sinterklaas wordt per koets door De Steeg gereden en door zijn Pieten en u allen begeleid in de optocht. Namens de gemeente zal Sinterklaas welkom geheten worden. Kinderen van OBS De Lappendeken zullen een door hen gemaakt welkomstgedicht voorlezen en een Sinterklaaslied zingen.
Route optocht: 
Haventje Oversteeg, van Aldenburglaan, Ursula van Raesfeltlaan, Smidsallee, Hoofdstraat, Diepesteeg, Parallelweg, Bongert, Vingerhoed, Diepesteeg, Hullekesbergseweg, Parkweg, Boecoplaan, het Parkhuis.
Parkeren:
Houd alstublieft rekening met het parkeren van auto’s e.d. op de route optocht. Deelname aan alle activiteiten met betrekking tot de in- en optocht van Sinterklaas in De Steeg is geheel op eigen risico. Weersomstandigheden kunnen wijzigingen veroorzaken in het programma. De in- en optocht is onder toezicht en begeleiding van verkeersregelaars. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen