Sois61 gaat met dik verdiende winst aan de haal tegen Odik uit Barneveld

Foto:

VELP – Op paaszaterdag speelde Sios haar 3e wedstrijd van het veldseizoen. Na een korfballoze periode van 3 weken ,was de ploeg uit Velp zeer gemotiveerd. De tegenstander Odik uit Barneveld had al 3 wedstrijden gespeeld en allen zonder resultaat.

Het weer was goed, alleen om te korfballen iets teveel wind, echter Sios begon met de wind mee, en dit resulteerde in veel pogingen onder de korf. De eerste score was een doorloopbal, de 1-0 inspireerde de thuisclub en de 2-0 was ook snel gescoord. Odik probeerde het wel maar, uit het niets en door slordigheden aan de zijde van Sios de score van Odik 2-1. De Velpse formatie ging door, goede keuzes werden er gemaakt het gat werd groter en groter, van 4-1 zelfs naar de 6-1 ruststand.
Na de pauze een aantal wijzigingen bij de heren van Sios, maar de thuisclub was heer en meester en de 7-1 was snel gemaakt. Echter doordat de wind strak over het veld woei, ging het wel wat moeizamer in de 2e helft. Toch kwam Sios niet in gevaar, het was de gehele wedstrijd de betere ploeg. Odik scoorde nog wel uit strafworp en afstandsschot ,maar het deerde Sios niet, de 11-3 overwinning was mee dan verdiend.
Na 3 wedstrijden heeft Sios61 2x winst 1x verlies. Door de komende feestdagen speelt Sios pas weer op 10 mei haar volgende wedstrijd. Tegenstander is Arena uit Rhenen thuis.
photo2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen