Burgers’Zoo is “Wild van Afrika” in de meivakantie

Foto:

ARNHEM – Geniet van de kleurrijke Afrikaanse markt vol workshops, zang en dans woensdag 30 april, donderdag 1 en vrijdag 2 mei in het Arnhemse dierenpark!

Tijdens de meivakantie staat het Safari Meeting Centre van Koninklijke Burgers’ Zoo volledig in het teken van Afrika. In dit zakencentrum in sfeervolle Afrikaanse stijl maken bezoekers op woensdag 30 april, donderdag 1 en vrijdag 2 mei kennis met een kleurrijke Afrikaanse markt. Kinderen en volwassenen kunnen deelnemen aan diverse workshops of genieten van Afrikaanse zang- en dansvoorstellingen. 
Meer dan twintig standhouders presenteren het Afrikaanse continent aan Nederland met typisch Afrikaanse producten, zoals biltong, maskers, textiel, kunst en instrumenten. U kunt natuurlijk ook proeven van heerlijke Afrikaanse gerechten terwijl u op het terras uitkijkt over de Oost-Afrikaanse savanne. Vanaf 16.00 uur betalen gasten slechts € 10, terwijl het Arnhemse dierenpark maar liefst tot 20.00 uur open blijft.
Heerlijke Afrikaanse gerechten
Een bezoek aan de Afrikaanse markt is niet compleet zonder te proeven van de exotische Afrikaanse keuken. Het Safari Restaurant van Burgers’ Zoo is gespecialiseerd in Afrikaanse lunch- en dinergerechten. Op een meterslange Afrikaanse Braai roosteren wij verse vlees- en visgerechten naar wens, maar ook kunt u hier terecht voor vegetarische alternatieven. Daarnaast heeft u volop keuze uit verse Afrikaanse salades, groentes en soepen. 
‘African wildlife’ centraal
Op het Safariterras geniet u niet alleen van een prachtig uitzicht over de Oost-Afrikaanse savanne met giraffen, zebra’s, neushoorns en antilopen, maar nemen dierentuingidsen u ook letterlijk mee op avontuurlijke rondleidingen langs deze hoefdieren en leeuwen en cheeta’s. 
Extra activiteiten en aantrekkelijke kortingen
Laat u verrassen door Afrikaanse zang- en dansgroepen en neem deel aan één van de vele workshops, die ook voor kinderen heel geschikt zijn. U vindt alle informatie over de driedaagse Afrikaanse markt op www.burgerszoo.nl/afrika. Bestel uw dagkaarten (een hele dag dierenpark + Afrikaanse markt) direct online met € 1,50 korting of kies voor het speciale actietarief dat vanaf 16.00 uur geldig is (€ 10 per persoon). Het park en de Afrikaanse markt blijven extra lang open tot 20.00 uur. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen