Leden van Lomar Sportvilla Dieren strijden tegen overgewicht

Foto:

DIEREN – Deze maand strijden fitnessclubs in heel Nederland samen met hun leden tegen overgewicht bij kinderen. Onder het motto Let’s Move for a Better World doneren leden gedurende een maand zoveel mogelijk MOVEs aan hun club door maximaal te bewegen. Samen liepen de deelnemers al anderhalf keer rond de wereld! Leden van Lomar Sportvilla Dieren strijden volop mee. 

Zodra de leden van Lomar Sportvilla in beweging komen op de cardio-apparaten van Technogym in de club, worden hun lichamelijke activiteiten omgezet naar MOVEs. Hoe langer en intensiever deelnemers bewegen, des te meer MOVEs zij genereren en des te groter hun bijdrage aan een gezondere wereld.
Sinds de start van Let’s Move for a Better World zijn in fitnessclubs door heel Nederland al meer dan tien miljoen MOVEs gerealiseerd. Dit staat gelijk aan negen maanden non-stop hardlopen. Samen liepen de deelnemers al meer dan 1.450 marathons, met een totale afstand van ruim 60.000 kilometer. Dat is ruim anderhalf keer rond de aarde.
De fitnessclub waar na een maand tijd de meeste MOVEs zijn verzameld, ontvangt een cheque ter waarde van vijfduizend euro, te besteden aan een programma om obesitas bij kinderen tegen te gaan. Leden van Lomar Sportvilla zetten zich dagelijks vol overgave in om het aantal MOVEs te vergroten. Zij hebben tot en met vrijdag 2 mei de tijd om de koppositie te veroveren. De actuele stand in de strijd is online te volgen: www.technogym.com/nl/letsmove.
Verdere informatie over Let’s Move for a Better World vindt u hier
lomar2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen