Kwekerij Overhagen Velp en Kwekerij De Hof te Dieren, Nationale Tuinweek

VELP/DIEREN – Op zaterdag 21 juni van 11.00 tot 15.00 uur werd in het kader van de Nationale Tuinweek door de afdeling Veluwezoom van Groei en Bloei, een fietstocht georganiseerd. Men kon kiezen uit diverse verschillende routes en afstanden om van de ene naar de andere kwekerij te komen.

De fietstocht speelde zich af tussen twee bijzondere kwekerijen op twee prachtige locaties, Kwekerij De Hof te Dieren en Kwekerij Overhagen bij Kasteel Biljoen in Velp.
Kwekerij Overhagen behoort tot het landgoed van kasteel Biljoen, waar zo’n 450 bijzondere éénjarigen op kleur te vinden zijn.
Op de kwekerijen waren diverse activiteiten en kon men genieten van een versnapering, uitrusten van de fietstocht of gewoon een wandeling maken over de kwekerij. 
Kijk voor een fotoverslag van Kwekerij Overhagen op:
eqhbs9f4kdmsndpndjgsprv2x
Petitie
Ook konden mensen bij Kwekerij Overhagen een petitie tekenen voor het behoud van de kwekerij die mogelijk vanwege het aflopende pachtcontract moet verdwijnen, lees hierover meer op: 

Vriendendag Kwekerij Overhagen
Zaterdag 28 juni organiseert Kwekerij Overhagen een vriendendag van 10:30 – 12:00 uur, wilt u de petitie tekenen? Kijk dan op: http://www.overhagenmoetblijven.nl
Klik voor een eerdere publicatie over de Nationale tuinweek op: 
z3z9p37oku1sx4tso3d4kd139
Kwekerij De Hof te Dieren is een kwekerij voor bijzondere vaste planten achter de oude muren van het landgoed Hof te Dieren. 
Kijk voor een fotoverslag van Kwekerij De Hof te Dieren op:
zm1imb1038i8fr30cn8r5276t
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen