Rheden was Super!!!

Foto:

RHEDEN – Vrijdag was de karavaan van Omroep Gelderland in Rheden voor Zomer in Gelderland en Rheden heeft hierbij een super prestatie geleverd. Teamcoach en coördinator Anne Bruger is zo trots als een pauw op de prestatie van het gehele dorp Rheden. 

Cake
De 1e opdracht was het organiseren van een huwelijksfeest compleet met bruidstaart in 5 etages. Na het bekend worden via de radio en de social media stroomden de Rhedenaren naar het Dorpshuis, meer dan 100 cakes werden aangesleept. 
Onbegrijpelijk
Waar de mensen allemaal vandaan kwamen is onbegrijpelijk. Iedereen was bezig met een bepaald onderdeel  want er moesten ’s middags 10 personen op het plein verschijnen die iets met een bruiloft te maken hadden. Ook kwamen er een paar banketbakkers om de taart op te maken. 
Rood
Toen eenmaal bekend werd dat de kleur rood moest zijn, kwam bijna het hele dorp in actie. Het selfie team is het hele dorp af geweest en met succes. 
Uitzending Zomer in Gelderland
Toen de uitzending begon, was alles klaar. Een prachtig tot in detail aangekleed plein en een spetterende sfeervolle parade voorafgegaan door een old timer trekker met daarop burgemeester van Wingerden en wethouder Haverkamp. Later een schitterende vertolking van de moord in het Rhedense veerhuis voor een prachtig decor. 
Uitslag
Er waren 906 personen aanwezig op het plein wat goed was voor het record van 2014! De 805 selfies en de 119 voor de aanwezigheid  zorgden samen met de 915 verdiende euro’s voor 1139 punten. Goed voor een 2e plaats. 
Rheden was Super!!
Alles bij elkaar een geweldige prestatie van het team maar vooral ook van alle inwoners van Rheden.  Super, bedankt voor jullie  inzet!
Kijk voor meer informatie en foto’s op: 
img5000
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen