Amateurkunst Rheden op een nieuwe website

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Cultuurbedrijf RiQQ heeft nieuwe website gelanceerd over de amateurkunst-verenigingen in de gemeente Rheden: www.meedoenisdekunst.nl. 

Op de site staan filmpjes en informatie over de meer dan 25 amateurkunstverenigingen in Rheden: toneelverenigingen, koren, orkesten, harmonieën, fanfares en fotografieverenigingen. Wat is het repertoire? Zijn er lesmogelijkheden? Waar repeteren ze? 
Blog en forum
Iedere maand schrijft iemand een blog over amateurkunst. In de agenda staan alle concerten en voorstellingen. Daarnaast is er een forum, waar leden van de verenigingen tips, vragen en antwoorden uitwisselen. De site is ontwikkeld door Cultuurbedrijf RiQQ.
Nieuwe leden Rheden = amateurkunst
De gemeente Rheden staat bekend om haar bloeiende amateurkunst: 1 op de 40 inwoners is lid van een muziek- of toneelvereniging. RiQQ vond het hoog tijd om deze verenigingen een digitaal platform te bieden én om iedereen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met de verenigingen, zodat ook in de toekomst amateurkunst in Rheden gewaarborgd blijft.
Nieuwe leden gezocht
Veel verenigingen zoeken nieuwe leden! Ervaring is niet altijd nodig, vaak zijn er lesmogelijkheden bij de verenigingen.
Meer weten? Kijk op www.meedoenisdekunst.nl
Foto: Theaterkoor Music for all tijdens het Fragmentenfestival op de Pinkenberg
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen