WarmWinterLicht op Middachten

Foto:

De tuinen van Middachten vormen van 26 t.m. 28 december de locatie van WarmWinterLicht, een sprookjesachtige winterwandeling langs een feeëriek spektakel van licht. WarmWinterLicht maakt dankbaar gebruik van de verschillende sferen in de tuinen van Kasteel Middachten.

Ruimtelijke vergezichten, intieme binnentuinen, klassieke lanen, en een buitentheater wisselen elkaar af. In de winter is een wandeling extra spannend. Het is mistig, vroeg donker, misschien sneeuwt het zelfs en raak je de weg een beetje kwijt…. Maar altijd is er het kasteel dat het lichtende baken is. 
Voor jong en oud
Kinderen belanden tijdens WarmWinterLicht in een eigen magische wereld. Zo kunnen ze met een zaklamp een eigen sprookje schilderen, geïnspireerd op wat ze beleven bij WarmWinterLicht. Of ze gaan een kijkje nemen bij de ijsprinses die de heldere stemmen laat horen van de zeven ijsfeeën. Een boom vertelt waarom bomen niet (meer) spreken; en je kunt griezelen bij de sage van de Zeven Kolken. Voor de kleintjes is er een spannend poppentheater in het donker! En de spectaculaire vuurshow mag niemand missen. Kortom: er valt veel te beleven! 
Squashhalcafé
In de historische squashhal van Middachten is een café ingericht, waar Glühwein en chocolademelk maar ook heerlijke erwtensoep en broodjes warme worst te verkrijgen zijn. Er zijn gezellige standjes met allerlei lichtsouvenirtjes. 
Kasteel Middachten zelf is deze dagen niet geopend.
Entree WarmWinterLicht 26, 27, 28 december van 17.00 tot 21.00 uur: 
volwassenen € 8,00 
kinderen 4-12 jaar € 4,00.
Entreekaarten zijn ter plekke verkrijgbaar en digitaal via landvananwb.nl. 
Informatie: www.middachten.nl; www.warmwinterlicht.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen