Een sprookjesachtige wondere wereld bij Kasteel/Landgoed Middachten

DE STEEG – Kasteel en Landgoed Middachten  is normaal gesproken al prachtig, maar tijdens het Noorse Kerst en Warm WinterLicht evenement waan je je in een sprookjesachtige wondere wereld. 

In de tuin zijn prachtige objecten te bewonderen, van sprookjesfiguren tot kunstobjecten. Er zijn diverse voorstellingen en shows te zien. De paden van het landgoed leiden u langs alle activiteiten en opstellingen, het is ook leuk voor kinderen. Er is tevens muziek, er zijn drankjes, hapjes en op het plein voor het kasteel en in de bijgebouwen een knusse kerstmarkt.
Zondag is de laatste dag van deze week dat u hier nog naar toe kunt. De volgende mogelijkheden om een bezoek te brengen aan dit evenement, dat u niet kunt missen, zijn 26, 27 en 28 december.
Rheden Nieuws neemt u even mee middels een kleine rondvlucht met de drone boven het kasteel en kerstmarkt en een aantal foto’s. Proef de sfeer en breng een bezoek aan dit prachtige evenement.
Meer informatie, openingstijden en prijzen zie:
http://www.middachten.nl
en
http://www.warmwinterlicht.nl
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen