Gratis filmvertoning in Dieren ‘Onder het maaiveld’

Foto: Partij voor de Dieren GLD

DIEREN – Op 11 mei 2024 wordt de film ‘Onder het maaiveld’ in Theothorne  vertoond. Deze is gratis te bezoeken. Met deze filmvertoning vraagt de Partij voor de Dieren afdeling Gelderland aandacht voor een gezonde bodem. Want er zitten meer levende wezens in één theelepel gezonde grond dan er mensen op aarde zijn.

Over de film
De makers van De Nieuwe Wildernis en De Wilde Stad gaan met de film ‘Onder het Maaiveld’ ondergronds. Onder onze voeten bevindt zich een ondergrondse gemeenschap van wortels, larven, wormen, schimmels, bacteriën, amoeben en geleedpotigen. En al dat leven in die microkosmos communiceert druk met elkaar.

Verstandiger omgaan met de bodem

We staan op het punt om een grootste draai te maken in de geschiedenis van onze omgang met de natuur en onze bodem. We moeten wel. Maar hoe pakken we dat aan? Hoe leren we verstandiger omgaan met onze bodem? De film Onder het maaiveld laat zien wat er in het groot moet gebeuren door te focussen op de wereld om ons heen en de fascinerende wereld direct onder onze voeten.

Aanmelden
Laat je inspireren en verwonderen door ‘Onder het Maaiveld’ en meld je aan voor de gratis filmvertoning via [email protected]. Deze wordt op 11 mei vertoond in Theothorne in Dieren. Inloop vanaf 14.00 uur. Ze starten de film om 14.45 en eindigen de middag om 17.00 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening, het aantal plaatsen is beperkt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen