Posbank 6×6 Jubileumeditie op zaterdag 25 april

Foto: Wouter Rijnbende

RHEDEN- Op zaterdag 25 april is één van de mooiste plekken op de Veluwe voor de 5de maal het toneel van de Posbank 6×6, een sportief evenement voor jong en oud. Tijdens deze jubileumeditie kunnen deelnemers kiezen uit nóg meer activiteiten dan voorgaande jaren.

Naast fietsen en hardlopen kunnen de deelnemers nu ook wandelen. De organisatie doneert de opbrengsten aan het KWF. Daarnaast kunnen de deelnemers door sponsoring extra geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Fietsen
Deelnemers kunnen de Posbank zo vaak als in hun vermogen ligt beklimmen. Het ultieme doel is 6 x 6 = 36 keer op en neer. Bij 36 beklimmingen worden maar liefst 1800 hoogtemeters overwonnen over een afstand van 86 km. Dit is vergelijkbaar met anderhalf keer de Alpe d’Huez.

1Hardlopen
Voor hardloopliefhebbers is een afwisselende trailrun uitgezet door heide, zand en bos. De run gaat over uitdagende, smalle paden en ook mul zand en trappen ontbreken niet. Afstand: 6 of 12 km.

Wandelen
Wandelliefhebbers kunnen een mooie, afwisselende route lopen over de heuvels van de Posbank en door bos. Afstand: 6 of 12 km.

Wandelaars

Kidsrun
Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen meedoen aan de kidsrun. (Groot)ouders mogen mee rennen of de kinderen aanmoedigen vanaf het uitzichtpunt. Duur: ca. 30 minuten.

Kidswalk
Kinderen die liever wandelen dan rennen, kunnen meedoen aan de kidswalk. Een wandelroute van maximaal 1,5 uur, met leuke en leerzame natuuropdrachten onderweg. Begeleiding van (groot)ouders is noodzakelijk.

IMG_2724

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.posbank6x6.nl en volg de Posbank6x6 ook op Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen