Ook in Velp zal de Giro niet ongemerkt voorbij razen

Foto:

VELP – Ook in Velp zal de Giro, ondanks dat ze niet door Velp komt, niet ongemerkt voorbij razen. Alle bedrijven verenigd in de BIZ te Velp hebben gekozen voor een aantal kleinschalige activiteiten rondom de Giro d’Italia die op 5,6 en 7 mei door de regio, en op 8 mei door onze gemeente zal razen.

Fietsspuiterij
Heeft u een oude fiets? Op Koningsdag kunnen er 100 fietsen roze gespoten worden op de parkeerplaats naast de ABN Amro Bank aan hoofdstraat in Velp. Dit kan tussen 14:00 en 17:00 uur, deelname is gratis. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Velp voor Oranje.

Schrijfwedstrijd
Schrijf een verhaal maximaal 500 woorden onder de titel ‘De muur van Beekhuizen’ en maak kans een boekenbon ter waarde van €100,–. Het verhaal mag een fantasieverhaal zijn, een ervaring, een droom, een humoristisch verhaal of bloedserieus. Klim in de pen of ga los op uw pc.

De verhalen kunnen ingeleverd worden bij Boekhandel Jansen & de Feijter in de Emmastraat of gemaild worden naar [email protected]. De juryvoorzitter is Jan Schouwenaar, zelf ook wielrenner, advocaat en schrijver. De uiterlijke inleverdatum is maandag 9 mei. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Jansen & de Feijter.

Kinderfiets-versierwedstrijd
Wie heeft de mooiste Giro-kinderfiets? Velp kleurt roze, deelnemertjes aan deze wedstrijd kunnen hun fiets presenteren op zaterdag 7 mei om 14:00 uur op de Overtuin in Velp. De mooiste inzending wint een Gazelle kinderfiets ter waarde van €449,–. Je moet je wel even aanmelden via E-mail op [email protected]. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Profile Lentink aan de Rozendaalselaan.

100 roze ijsjes gratis!
Als je op zaterdag 7 mei, om 14:00 naar de Overtuin komt, heb je kans één van de gratis 100 roze ijsjes op te mogen eten. Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met IJssalon La Farfalla op de Overtuin.

Roze etalages
Veel etalages van de winkels in het centrum van Velp kleuren roze, voor en tijdens de dagen dat de Giro door de regio raast.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen