Fitheid dag voor ouderen in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl Theo Jansen

VELP – Op zaterdag 22 oktober zal Jagyba Sport & Health in samenwerking met de gemeente Rheden een Fitheid dag organiseren voor ouderen in de Sporthal de Dumpel te Velp

Deze dag is een afsluiting van een bijzondere succesvolle periode van 2 jaar, Fit Veilig Vallen, waar ruim 375 ouderen gedurende 6 weken, binnen de gemeente Rheden in Rheden, Dieren en Velp/Rozendaal geheel gratis aan hebben kunnen deelnemen.

Een deel van de kosten werd gesubsidieerd door Jagyba en Sportimpuls, een initiatief van het Ministerie van Welzijn en Sport.

Zaterdag 22 oktober aanvang 11.00 uur zal de opening en warming-up worden gegeven door Duco Bauwens van het TV programma, Nederland in Beweging.

De toegang en deelname aan de activiteiten is geheel gratis.

Na de gezamenlijke warming-up bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse workshops: 1. staliteit/mobiliteit 2. Fit-Veilig-Vallen 3.Weerbaarheid
Tevens is er een stand met sportfysiotherapeuten met de mogelijkheid voor een algehele fitheidtest en een gratis sportadvies.

De gemeente Rheden is aanwezig met een stand waar men informatie kan krijgen over alle sportactiviteiten binnen de gemeente Rheden, met de mogelijkheid van een gratis ondersteuning van een life-style coach gedurende een langere periode.

Jagyba sport & Health Velp en Lomar Sportvilla Dieren zullen tevens in hun stand informatie verschaffen over alle activiteiten binnen haar centrum. Er zal ook de mogelijkheid zijn om gratis kennis te maken met stoelmassage.

Voor deelname aan de warming-up van Duco Bauwens, aanvang 11.00 uur wordt men verzocht tijdig aanwezig te zijn.

Foto: De Dumpel met nog oude ingang.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen