Rustige afscheidsbijeenkomst FNVBouw afdeling Velp/Rheden

RHEDEN – 22 oktober heeft het plaatselijke bestuur van FNVBouw Velp/Rheden voor de laatste keer een receptie en een feestavond voor haar leden gehouden.

Geheel in stijl met de voorgaande 109 jaar vonden deze activiteiten plaats in zaal Ons Huis in Rheden.

Tijdens de receptie des middags tussen 15.30 en 17.00uur bedankten diverse organisaties en bestuurders het FNV bestuur voor de jarenlange inzet en goede daden van de afgelopen 109 jaar.

Na de receptie, tijdens een koffietafel in besloten kring, kregen de bestuursleden Gerrit Jochemsen, Gerard Saalmink, Gerrit Gargoski en Jan Laagland, als dank voor jarenlange inzet van het landelijk hoofdbestuur als eerste in Nederland een persoonlijke oorkonde uitgereikt.

De feestavond stond in het teken van een dankjewel aan de trouwe leden. Weliswaar met een eigen bijdrage van €5,– per persoon, was de drank gratis en kregen de deelnemers een grandioos koud buffet aangeboden.

Bij aanvang van de avond werden de aanwezige jubilarissen B. Massink, T. van Leuven, P.M. Verhoeven, A. Danen, H.J. Saalmink en bestuurslid G. Jochemsen gehuldigd voor 40, 50 en 60 jaar lidmaatschap.

Tot ieders genoegen kon er worden gedanst op live muziek van Erik Bongers, zodat ieder met een tevreden gevoel deze avond zal kunnen herinneren.

Tot 1 januari aanstaande blijft het bestuur nog actief waarna de leden van de afdeling worden overgedragen aan het lokale netwerk Arnhem, welke voortaan onder meer het huldigen van de toekomstige jubilarissen zal verzorgen.

Als laatste daad wordt bij alle leden een laatste afdelingsblad bezorgd.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen