Opening Informatiecentrum Traverse Dieren

DIEREN – Op vrijdag 9 december opende het Informatiecentrum Traverse Dieren haar deuren met een feestelijke inloop tussen 13.00 en 16.00 uur.

Nadat om 13.30 uur door de vaste gastvrouw Inge Vlaswinkel iedereen hartelijk welkom werd geheten gaf zij het woord aan gedeputeerde Conny Bieze.

Informatiecentrum Traverse DierenRond 13.30 uur was er een officieel moment ingepland: gedeputeerde Conny Bieze van de provincie Gelderland en wethouder Nicole Olland van de gemeente Rheden openden na hun toespraak het centrum, dit deden zij samen door de gordijnen te openen zodat de achterliggende ruimte zichtbaar werd en de fototentoonstelling van twee ‘vrijwillige’ projectfotografen uit Dieren: Aart van Raalte en Klaus van der Zalm zichtbaar werd.

Fototentoonstelling

Informatiecentrum Traverse DierenVan beide fotografen worden tien foto’s getoond die samen een goed beeld geven van de afgelopen periode. De fototentoonstelling wordt elk half jaar geactualiseerd. Hiervoor werden de 2 fotografen hartelijk bedankt met een mooie bos bloemen die ze ontvingen van wethouder Nicole Olland van de gemeente Rheden.

Voorlichters van provincie, gemeente en de betrokken aannemers lichten aan de hand van een maquette, foto’s en tekeningen de huidige en toekomstige bouwactiviteiten toe aan de belangstellenden.

Informatiecentrum

Het informatiecentrum fungeert de komende jaren als loket voor bewoners en belanghebbenden die vragen hebben over het bouwproject in Dieren of melding willen doen van hinder. Gastvrouw Inge Vlaswinkel treedt op als vaste voorlichtster.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Informatiecentrum Traverse DierenOpeningstijden

Het centrum is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden op afspraak het centrum te bezoeken: aanvragen zijn welkom op [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen