Let op; Geplande stroomonderbreking in Dieren

Foto: Kees van Leeuwen

DIEREN – Liander haalt in Dieren tijdelijk de spanning van de stroomkabel af in verband met werkzaamheden in het kader van het project Traverse Dieren. Hierdoor komen zo’n 70 panden tussen de Wilhelminaweg en de Burgemeester Willemsestraat (ten zuiden van de spoorlijn) tussen 10.00 en 12.00 uur zonder stroom te zitten.

Deze werkzaamheden staan gepland op Vrijdag 3 maart.

De werkzaamheden hebben te maken met de nog aanwezige boomstobbes die zijn achtergebleven na de bomenkap. De stobbes moeten weg vanwege de aanleg van de nieuwe weg op die locatie.

Een aantal blijkt echter volledig vergroeid te zijn met kabels van nutsvoorzieningen. Dat geeft problemen, ook omdat de kabels zelf moeten worden verlegd. Om stobbes en kabels veilig te kunnen ontwarren, haalt Liander voor korte tijd de spanning van de kabel.

Als vrijdag 3 maart om 10.00 uur de stroom eraf gaat, vallen ook de verkeerslichten op de kruisingen N348/Kanaalweg en N348/Wilhelminaweg uit. Daarom worden verkeersregelaars ingezet.

De betrokken huiseigenaren zijn op de hoogte gesteld. Bij slecht weer of calamiteiten kunnen de werkzaamheden uitgesteld worden.

http://www.traversedieren.nl

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen