Bertolf sluit concertreeks af bij Kasteel Middachten

29 jul , 19:53 Nieuws
bertolf sluit concertreeks af bij kasteel middachten 28 07 2024 8
DE STEEG - Zondag 28 juli sloot zanger en muzikant Bertolf de reeks concerten af in het openluchttheater van kasteel Middachten aan de Smidsallee in De Steeg. Hij presenteerde zijn nieuwe album 'Bluefinger' voor zo'n 360 muziekliefhebbers.
Bertolfs liefde voor muziek begon met bluegrass, geïnspireerd door zijn vader die niets anders draaide. Onlangs realiseerde Bertolf een grote droom: hij vloog naar Nashville om een album op te nemen met zijn helden Jerry Douglas, Stuart Duncan en Mark Schatz. Dit resulteerde niet alleen in het album ‘Bluefinger’, maar ook in een theaterprogramma met dezelfde titel. Zijn band bestaat uit Nathalie Schaap (contrabas/zang), Janos Koolen (mandoline), Joost van Es (viool), Jos van Ringen (banjo) en Casper de Groen (dobro).
Deze ochtend bracht de 44-jarige Bertolf zijn nieuwe werk uit het album 'Bluefinger' ten gehore, naast de beste nummers en hits van eerdere platen zoals 'Happy in Hindsight', 'First & Then', 'For Life', en 'Snakes & Ladders', allemaal in volledig akoestische bluegrass-versies. De voorstelling werd geregisseerd door cabaretier en theatermaker Diederik van Vleuten.
Het concert in de tuin van kasteel Middachten begon om 11.30 uur en eindigde rond 13.30 uur, met een korte pauze halverwege. Hoewel nog niet alle kaarten in de voorverkoop waren verkocht, zorgde het mooie zonnige weer voor een onverwacht grote toeloop aan de deur. Er moesten in allerijl extra stoelen worden bijgezet en het concert was bijna uitverkocht.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.bertolf.nl.
Dit concert vormde een prachtige afsluiting van de Zoomerij, met vier drukbezochte voorstellingen in het openluchttheater.

Meer foto's:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.