Uitstekende start Boul’Animo in competitie.

DIEREN – Boul’Animo heeft een uitstekende en veelbelovende eerste dag van de nationale competitie beleefd. In de hoofdklasse A wist Boul’Animo 1 alle 5 partijen in winst om te zetten. Theo v.d. Meer, Johnny Saalmink en Wim van Ree haalden een puntensaldo van +31, en bezetten daarmee onbetwist de koppositie.

In de hoofdklasse B wist promovendus Boul’Animo 2 dit huzarenstukje te kopieren! Het team van Nettie Lensink. Dennis Nootenboom en Teake van Bilzen veroverde met 5 uit 5 en een saldo van ook +31 de kop van de ranglijst. 
Boul’Animo 3 kende ook een voortreffelijk begin. In de 2e klasse Zone A wonnen zij al hun 4 partijen. Daarmee staan ook Jeroen van der Mei, Herman Hamer en Henk Schoolderman met een saldo van +39 bovenaan. 
Het in dezelfde klasse uitkomende Boul’Animo 4 wist 2 van de 4 partijen winnend af te sluiten. Maar Peter Hietbrink, Cor Nootenboom en Patrick van de Schief lieten met hun saldo van +11 zien, dat er wel degelijk rekening met hen gehouden dient te worden.
Kijk voor meer informatie op: http://www.bouleanimo.nl/
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen